Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Miért minket válasszon?
Kedvező árak
Folyamatos akciók
Hatalmas raktárkészlet
Rövid szállítási határidő
Elérhetőségünk
www.higinagyker.hu
+36-20/311 3452

info@higinagyker.hu

 

Termék részletekTana TUBA Universal Szőnyegtisztító 10l (korábban TR Universal)

Tana TUBA Universal Szőnyegtisztító 10l (korábban TR Universal)

Termék ára
nettó 12 901 Ft, bruttó 16 384 Ft / db16384
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0403279
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,8 kg/db
Rövid leírás a termékről
Természetes és műszálas anyagra is, mint pl.: gyapjú, pamut, viszkoz, selyem, poliamid, poliakril, poliészter, polipropilén, stb. (velur, vlies).

A makacs szennyeződést is alaposan eltávolítja.
A termék tulajdonságai
Szőnyegtisztító samponozáshoz, extraháláshoz, Garnpad-es eljáráshoz


Összetétel:
5 % nemionos tenzidek, konzerváló anyagok, polimer, alkohol, parfümanyag.pH: 7,5

Felhasználás
Természetes és műszálas anyagra is, mint pl.: gyapjú, pamut, viszkoz, selyem, poliamid, poliakril, poliészter, polipropilén, stb. (velur, vlies).

A makacs szennyeződést is alaposan eltávolítja. Nem hagy hátra ragadós maradékot a szőnyegen, de megakadályozza a textilanyag újraszennyeződését. Semleges kémhatású. Felfrissíti a szőnyeg színét. Minden samponáló és extraháló készülékbe alkalmas.

Alkalmazás:
A szőnyeget alaposan porszívózzuk fel. Egy kevésbé feltűnő helyen próbáljuk ki a szőnyeg színtartását és nedvességtűrését. Ha padlófűtés működik a helyiségben, azt kapcsoljuk ki. Az erősebb szennyfoltot a TR-Universal használata előtt szórjuk be Fleck-Ex Top-pal.

Samponozás:
10 %-os hígításban (1:10 vízzel hígítva) a takarítógép tartályába önteni. Nem forró vízzel, hanem kézhőmérsékletű vízzel keverni. A gép keféjét használat előtt kb. 5 percre áztassuk be vízbe, majd felszerelés után a szőnyegtől távol samponozzuk be. Ezután kezdhetjük a szőnyeg samponozását. Nedvességre érzékeny szőnyeg esetében előkészített habbal (speciális gép használata szükséges hozzá) dolgozzunk. A szennyeződést felvett habot vízszívóval vagy extrakciós géppel azonnal szívjuk fel. Ha a padlószőnyeg egyenetlen, még nedves állapotban dolgozzunk utána. A szőnyeg száradási ideje min. 8 óra, addig nem lehet rálépni. Száradás után alaposan keféljük ki kefés porszívóval.

Extrahálás:
2 % oldatban (200 ml 10 l vízhez) a tartályba önteni. Tartsa be a gép gyártójának előírásait. Az erősen szennyezett felületet lépcsőzetesen tisztítsuk, igény esetén többször menjünk át az adott területen. Erős habképződés esetén az injektorba vagy a gép szennyvizes tartójába habzásgátló használata ajánlott. A habzásgátló nem kerülhet a tisztítószeres tartályba, ill. a szőnyegre. A szőnyeg száradásáig nem lehet rálépni a felületre.

Garnpad-es eljárás:
A TR-Universalt szóróflakonba 1:1 vízzel hígítva vagy töményen tölteni, majd a flakonnal a felületet lehelet vékonyan bepermetezni. Egytárcsás súrológéppel és a megfelelő szőnyegtisztító pad-del dolgozzunk. A pad-et a szennyeződés mértékének megfelelően cserélni kell. Szükség esetén a szőnyegtisztítás után a szőnyeget kefés porszívóval porszívózzuk át.Kiegészítő termékek
Adagolócsap 10l-es TANA kannához
nettó 809 Ft, bruttó 1 027 Ft / db
Webáruház készítés