Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Miért minket válasszon?
Kedvező árak
Folyamatos akciók
Hatalmas raktárkészlet
Rövid szállítási határidő
Elérhetőségünk
www.higinagyker.hu
+36-20/311 3452

info@higinagyker.hu

 

Termék részletekTana LONGLIFE B250 padlóápoló és napi tisztítószer, 10L (korábban B250 universal)

Tana LONGLIFE B250 padlóápoló és napi tisztítószer, 10L (korábban B250 universal)

Fő kategória >TISZTÍTÓSZEREK >Ápoló tisztítás
Termék ára
nettó 15 829 Ft, bruttó 20 103 Ft / db20103
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
TANA0702656
Megosztom
Funkciók
Tömeg
10,35 kg/db
Rövid leírás a termékről
Speciális ápolódiszperzió.Napi tisztítószerként is alkalmazhatunk minden bevonatolt padlófelületen. Speciális összetételének köszönhetően használhatjuk érzékeny felületek bevonatolására.
A termék tulajdonságai
B 250 universalPadlóápoló és napi tisztítószer

Összetétel :
<5% neminos tenzidet, valamint tartósítószert tartalmaz. További összetevők: polimerek, viaszok, lágyító és parfümolaj.
PH-érték: kb. 7.

Hatásmód :
A B 250 universal speciális ápolódiszperzió, amelyet napi tisztítószerként is alkalmazhatunk minden bevonatolt padlófelületen. Speciális összetételének köszönhetően használhatjuk érzékeny felületek bevonatolására, illetve napi tisztítószerként nedves felmosáshoz is. Ezzel költségeket és raktározási helyet takaríthatunk meg. A bevonatolás és tisztítás összehangolása a felületet optimálisan védetté teszi a mechanikai hatásokkal szemben és megelőzi az elzáródást, kilúgozódást. A B 250 universal egyszerűen és gyorsan felvihető, kellemes illatot biztosít. Szakszerű felhasználásnál a B 250 universal rugalmas és lépésálló védőfilmet képez selyemfénnyel, amelyet polírozással még fényesebbé tehetünk. Az alkalmankénti polírozási eljárásokkal (max. 400 1/min) nemcsak az optikai hatáson javíthatunk, hanem tömörebbé tehetjük a bevonatot, ezáltal az hosszabb élettartamúvá válik. A közlekedési nyomok könnyen kijavíthatóak, mellyel az alaptisztítási költségek is csökkenthetőek.

Felhasználási terület :
Minden bevonatolható felülethez javasolt (PVC, linóleum, rugalmas padlófelületek). Kezeletlen fára és polírozott kőpadlókra nem ajánlott. Kiválóan alkalmas iskolák, közigazgatási intézmények padlóinak ápolására, de használhatjuk raktárcsarnokokban, ipari üzemekben stb is.

Alkalmazás :
Bevonatolás
A tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél 2-3-szor ismételjük meg vékonyan. Felhasználási javaslat 1,5-2,5 liter/100 m2/réteg. A rétegek felvitele között biztosítsunk elegendő száradási időt.
Napi tisztítás
A nyirkos vagy nedves takarítást igénylő szennyeződéseknél használjunk B 250 universalt (1-2%), TAWIP-ot, VIONET-et (kb. 1%). Padlótisztító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.
Spray-cleaner eljárás (restaurálás)
Erős szennyeződés esetén a Spray-cleaner-eljárás ajánlott (beige pad) B 250 universal vagy TAWIP 20%-os hígításban.
Közlekedési nyomok kijavítása
A nagy igénybevétel okozta közlekedési nyomok, kopások kialakulása esetén elkerülhetetlen az ápolófilm javítása. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a B 250 universallal 1:2 hígításban. Ezt az oldatot egy vékony rétegben felvisszük a felületre és száradni hagyjuk. Az ezt követő polírozással ( max. 400 1/min. ) javíthatunk az optikai hatáson.
Alaptisztítás
Amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a LINAX PLUS-t vagy a GR 10-t ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük át bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

Professzionális felhasználásra készült termék.

FagyérzékenyKiegészítő termékek
Adagolócsap 10l-es TANA kannához
nettó 809 Ft, bruttó 1 027 Ft / db
Webáruház készítés