Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Miért minket válasszon?
Kedvező árak
Folyamatos akciók
Hatalmas raktárkészlet
Rövid szállítási határidő
Elérhetőségünk
www.higinagyker.hu
+36-20/311 3452

info@higinagyker.hu

 

Termék részletekDeleo Lefolyó tisztító 1L

Deleo Lefolyó tisztító 1L

Termék ára
nettó 5 797 Ft, bruttó 7 362 Ft / db
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
deleo1l
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1,83 kg/db
Rövid leírás a termékről
5 perc alatt megszűnik a dugulás, legyen az a konyhában, fürdőszobában, WC-ben, a deleo® mindenhol megállja a helyét, így az iparban, mezőgazdaságban, kórházakban, szállodákban, nagykonyhákban, irodákban.
A termék tulajdonságai
Az Ön haszna, ha deleo®-t használ:
- A berendezések azonnal újból rendelkezésre állnak, mert a deleo® néhány perc alatt feloldja a lefolyócsövekben az összes szerves maradványt. A kellemetlen szagok gyorsan elpárolognak.
- A makacs dugulásokat is feloldja: a deleo® magas fajsúlya következtében képes átjárni és leküzdeni a csőíveket, így a mélyebben fekvő dugulásokat is képes feloldani.
- A vezetékeket kíméli: a deleo® nem támadja meg a szennyvízrendszerben sem a PVC-t, sem a műanyagot, sem pedig a gumit.
- Megelőzi a problémát: rendszeresen alkalmazva, a deleo® megelőző hatású.
- Biztonságos alkalmazás: A deleo® biztonsági fogantyúval ellátott, célszerű, 1000 ml-es palackja ergonómikus alkalmazást tesz lehetővé.
- Környezetbarát: A törvényes előírások szerint a 90%-nál nagyobb mértékben biológiailag lebomló deleo® kb. 25 perc elteltével elveszti a hatását és így a derítővíz- és szennyvíz tisztító berendezéseknek sem a baktériumflóráját, sem pedig a faunáját nem károsítja.

Webáruház készítés