Gyártók

 

 

 

 

 

Partnereink

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate
Miért minket válasszon?
Kedvező árak
Folyamatos akciók
Hatalmas raktárkészlet
Rövid szállítási határidő
Elérhetőségünk
www.higinagyker.hu
+36-20/311 3452

info@higinagyker.hu

 

Termék részletekTana SANET Tasonil, Fürdőszobai és szaniter tisztítószer, 10L

Tana SANET Tasonil, Fürdőszobai és szaniter tisztítószer, 10L
nettó 13 979 Ft, bruttó 17 754 Ft / db
Könnyen és gyorsan oldja a mészkő-, húgykő-, rozsda-, cement- és szappanlerakódásokat, zsírszennyeződéseket. Tisztít, szagtalanít.
 • TASONIL ULTRA FRESH

  Fürdőszobai és szaniter tisztítószer

  Összetétel:

  <5% anionos tenzid, szervetlen és szerves sav, illatanyag, szinező és sűritőanyagok.. pH érték: kb. 0,5

  Hatásmód:

  Vizesblokkok alap- és karbantartó tisztítószere. Könnyen és gyorsan oldja a mészkő-, húgykő-, rozsda-, cement- és szappanlerakódásokat, zsírszennyeződéseket. Tisztít, szagtalanít, tartósan illatosít és csíraszám csökkentő hatású. Gondoskodik a nedves helyiségek frissességéről és higiéniájáról. Csík- és foltmentesen szárad. Nagy tisztítóereje ellenére anyagkímélő és gazdaságos. Felhasználási koncentrációja: 0,125%. Környezetkímélő.

  Használati utasítás:

  Csempe, krómozott, porcelán, nemesacél, eloxál, műanyag és gumi felületek és minden egyéb saválló szaniter berendezési tárgyak tisztításához keveset, 2-3 spriccelésnyi kb. 10-20 ml-t adunk 8 l vízhez (0,125 %-os koncentráció). Ezzel az oldattal mossuk le a tisztítandó felületet, rövid ideig hagyjuk rajta, majd öblítsük le. Makacs szennyeződések eltávolítására töményebben vagy hígítatlan állapotban alkalmazzuk.


  Egészségvédelem ( személyi védőeszközök, elsősegély ):

  Használata során védőkesztyű viselése kötelező! Ingerlő hatású. Amido-szulfonsavat tartalmaz. Bőr- és szemizgató hatású. Kerüljük a készítmény szembe és bőrre kerülését. Szembe kerülés esetén a szemet alaposan bő vízzel ki kell öblíteni és orvoshoz kell fordulni. A szennyezett ruhát azonnal le kell vetni. Bőrre kerülés esetén azonnal bő vízzel lemosni. Maradéka veszélyes hulladéknak minősül. Gyermekek elől elzárva tartandó.


 • Cikkszám
  TANA0406153
  Tömeg
  11,3 kg/db
Webáruház készítés