Gyártók

 

 

 

 

 

Partnereink

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate
Miért minket válasszon?
Kedvező árak
Folyamatos akciók
Hatalmas raktárkészlet
Rövid szállítási határidő
Elérhetőségünk
www.higinagyker.hu
+36-20/311 3452

info@higinagyker.hu

 

Termék részletekTana TUBA spot folttisztító 750ml (korábban Fleck-Ex Top)

Tana TUBA spot folttisztító 750ml (korábban Fleck-Ex Top)
nettó 5 107 Ft, bruttó 6 486 Ft / db
Természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot eltávolít.
 • Általános folttisztító


  Összetétel:
  Alkohol, tesztbenzin (nem aromás) és anionos tenzid.

  Hatásmód:
  Természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot eltávolít.

  Alkalmazási terület:
  Bármely természetes és műszálas szövet (szőnyegek, kárpit, textília, stb.) kezelésére alkalmas.


  Használati utasítás:
  A foltot a lehető leggyorsabban távolítsuk el. A kezelendő anyag nem feltűnő részén mindig végezzünk színtartóssági próbát.
  1. Az aeroszolos palackot szórófejjel lefelé tartva a foltot kb. 20 cm távolságról permetezzük be. A kezelendő szövet átnedvesedésének elkerülése céljából, a tisztítószert törlőruhára is lehet permetezni és a foltot ennek segítségével átitatni. A régebbi foltok esetében a FLECK-EX-et hosszabb hatásidő szükséges.
  2. A foltot tiszta, szívóképes, de nem bolyhos textil, vagy papírkendővel, többször, dörzsölés nélkül töröljük át. Nagyobb foltokat a külső széltől befelé haladva tisztítsunk.
  3. Ha a folt már nem látszik, a folt helyét vízzel jól megnedvesített ruhával vagy szivaccsal töröljük át, a vízben oldódó foltmaradványok vagy visszamaradt emulgeálószerek eltávolítása céljából. Makacs foltoknál a tisztítási műveletet ismételjük meg. A folttisztítóval kezelt területet keféljük át és hagyjuk megszáradni.
  A FECK-EX kombináltan is alkalmazható samponos és porlasztásos extrakciós eljárással (TR12/SPRÜH-EX), valamint ÖKO-TTR 86 száraz szőnyegtisztítószerrel.

  Figyelmeztetés:
  Tűzveszélyes! A palackban túlnyomás uralkodik. 50°C-nál magasabb hőmérsékleten (pl. napsugárzásnak kitéve) nem tárolható. Használat után nem szabad erőszakosan felnyitni, megfúrni vagy elégetni. Lángba vagy izzó tárgyra permetezni tilos! Használata során gyúlékony gőzök keletkeznek, ezért csak kis foltok eltávolítására alkalmazzuk. Nagy felületet bepermetezni nem szabad. Tűzveszélyes objektumoktól (pl. éjszakai hőtárolós kályha, nyílt láng, elektromos készülék, stb.) távol tartandó! Használat közben a dohányzás tilos! Csak jól szellőztethető helyiségben alkalmazható. Gyermekek kezébe nem kerülhet.

 • Cikkszám
  TANA0712756
  Tömeg
  850 g/db
Webáruház készítés